bg2
1natur%20ski%20hjem-with%20white2-01c-01-01-gold

Om prosjektet

Drømmer du om det enkle liv og komfort på høyfjellet?

I prosjektet Maurseth Fjellandsby tilbyr vi moderne leiligheter i forskjellige størrelser. Alle leilighetene leveres nøkkelferdig til faste priser. Til nå er det solgt og bygget 57 leiligheter av en total på 125.

Utbygger har arbeidet med prosjektet Maurseth Fjellandsby fra starten av bebyggelsesplanen og frem til den endelige utformingen av bygningsmassen. Den storslåtte naturen på Maurseth og tomtens fantastiske beliggenhet midt i hjertet av dalen –  omkranset av elven Bjoreio og fjellene rundt –  har vært de viktigste inspirasjonskildene til dette prosjektet. Arkitekturen er moderne, men har i seg tradisjonelle elementer. Det er lagt vekt på mye luft og lys gjennom store vindusfelt, og hver fritidsbolig er plassert med hensyn til sol og utsikt.

Område

God beliggenhet

Prosjektet er nærmeste nabo til Sysendalen skisenter med 3 nedfarter, barnetrekk og varmestue med enkel servering. I Sysendalen er det ca. 90 km. sammenhengende preparerte skiløyper for skøyting og klassisk, fra Maurseth til Liseth er det lysløype. Andre populære aktiviteter om vinteren er toppturer med randoneski og kiting på viddene.

Sommersesongen er høysesong i Eidfjord kommune. Det er ikke uten grunn at turister fra hele verden strømmer til for å oppleve den spektakulære naturen og Vøringsfossen. For mange hytteeiere er dette favorittårstiden. Med leilighet på Maurseth har du det perfekte utgangspunkt om du liker gode fjellturer, sykling, jakt og fiske. Turistforeningens løyper til Rembesdalsseter og Vivelid er innen rekkevidde. For turer i nærområdet er butikken på Garen og Liseth Pensjonat og gode alternativer.

SKI

Veslenuten
sta%CC%8A

Velg mellom 3- og 4-roms leiligheter i forskjellige prisklasser

Veslenuten - Smarte leiligheter på ett plan
3-roms leilighetene i prosjektet har alt samlet på ett plan. Her kan du velge mellom leilighet i første etasje med direkte utgang til uteplass eller leilighet i andre etasje med altan på to sider. Leilighetene inneholder 2 soverom, stue, kjøkken, bad, bod og gang. Det er egen inngang til leilighetene på siden av bygget, felles inngangsparti for leiligheter i midten av bygget.

Storenuten - Funksjonelle leiligheter på to plan
Leilighetene som går over to plan er godt tilrettelagt for familieliv. I andre etasje er det gang, samt romslig stue og kjøkken med utgang til altan på to sider. Det er trapp opp til andre etasje hvor det er 3 gode soverom, bad og bod. 

Jøkulen - Storslagne leiligheter på tre plan
Dette er leiligheten for deg som ønsker det lille ekstra. I første etasje er det vindfang, bod, gang med adkomst til 3 soverom, wc og bad. Fra gangen er det utgang til en tilbaketrukket terrasse. Det er trapp opp til andre etasje hvor du finner kjøkken og stue skapt for sosiale anledninger og hyggelige familiestunder. Med åpen løsning opp til hems får stuen et storslagent trekk, to altaner gir deg et sted å nyte sol hele dagen. Loftstuen er et yndet sted for de minste. 

NATUR  //  SKI  //  HJEM

philipp-lublasser-217209-unsplash

Registrer deg som interessent i dag!